Skip to main content

Ik wil kleur geven
aan mensen,
hun ideeën en verhalen

Vorm geven aan inhoud

Blue Jeans Frog is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving in Groningen. Een bureau dat op eigen wijze en doordacht vorm wil geven aan inhoud. Met aandacht en precisie ideeën en boodschappen verhelderen en vertalen in woord en beeld. Met enthousiasme en creativiteit die beweging creëert.

Blue Jeans Frog is een initiatief van Anke de Boer. Opgestart in 2017 met als doel om kleur te geven aan mensen, hun ideeën en verhalen. In ontwerpen die je laten zien, laten horen en die je laten bewegen.

Sprekend Blue Jeans Frog

Los van creativiteit en een flinke dosis enthousiasme, herken je de aanpak van Blue Jeans Frog aan

Maatwerk

Iedereen is uniek, elk vraagstuk is uniek. Dat verdient maatwerk en een karakteristiek ontwerp.

Helderheid

Open communicatie, een gedegen aanpak en duidelijke afspraken. Helder voor iedereen.

Resultaat

Een waardevol eindresultaat om trots op te zijn.

Werkwijze

Mijn doel is jouw idee, jouw visie en kernwaarden te vertalen in een passend ontwerp. Een ontwerp dat jouw boodschap krachtig overbrengt. Dat vraagt om goed luisteren, scherpe vragen stellen, meedenken, creëren en inspireren. En laat dat nou precies zijn waar ik me als een vis in het water voel! Mijn talenten zet ik graag in voor het maken van karakteristieke, mooie en pakkende ontwerpen. Voor opdrachtgevers die zich bij mij thuis voelen. Want dan kom je samen tot een waardevol eindresultaat. Vorm geven aan inhoud, noem ik dat.

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Zo krijg ik je vraag scherp en kan ik transparant zijn in wat ik voor jou kan betekenen. Duidelijk afspraken over inzet, aanpak en resultaat. Dat is helder voor iedereen.

Samenwerken
Samen weten en kunnen we veel meer. En je kunt zelf niet overal verstand van hebben. Daarom werk ik voor bepaalde expertises (bv. animaties, fotografie, film) samen met vakspecialisten die net als ik kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Mijn klanten

  • Caroline's Crossing
  • Motorstalling Groningen
  • Reparatie Service Rozema
  • Room2Roam
Ben jij de volgende in de rij?

Anke de Boer

Anke de Boer

Follow me

Over mij

Begin 2017 heb ik Okander en Blue Jeans Frog opgericht om mijn eigen dromen en missie waar te maken. Mijn drijfveer is het creëren van ruimte en beweging. Door vorm te geven aan inhoud en met plezier te werken aan opdrachten die bij mij passen. Dat geeft energie, inspiratie en zorgt voor actie.

Sinds 2017 combineer ik mijn beide passies: huisvestingsadvies en vormgeving. Vanuit Okander adviseer ik over huisvesting van maatschappelijke voorzieningen; met Blue Jeans Frog richt ik mij op grafische vormgeving.


Achtergrond

Na mijn HEAO-studie in Groningen kwam ik in 1996 in aanraking met de bouwwereld. In mijn eerste baan in de werving & selectie heb ik veel communicatieve, ondernemende en commerciële vaardigheden opgedaan en mijn talent voor het aanvoelen van mensen, organisaties en hun wensen ontwikkeld. In 2004 maakte ik de overstap naar een huisvestingadviesbureau. Daar hield ik mij bezig met het verhelderen van huisvestingvraagstukken, het uitwerken van visies en het vertalen van klantbehoeften in passende huisvesting. Vooral op het gebied van onderwijs en maatschappelijke voorzieningen. Dit heb ik lange tijd gecombineerd met de sales en bureaucoördinatie. Al van jongs af aan ben ik geboeid door de manier waarop we onze verhalen en ideeën vertalen in woorden, vormen en beelden.

Typisch Anke

Technologische ontwikkelingen, digitalisering en individualisering maken voor mij het werken vanuit menswaarden belangrijk. Met een focus op meer verbinding, beleving en relevantie. Gebaseerd op vertrouwen en met ruimte voor eigenheid, creativiteit, empathie en passie.
  • Gedreven, flexibel en betrouwbaar — Ik ben ‘niet te stoppen’ als ik aan opdrachten en voor klanten werk die bij mij passen. Dan krijgt mijn creatieve geest alle ruimte. Iedereen is uniek, elke vraag is speciaal. Dat vraagt om een goede match en maatwerk. Daar neem ik de tijd voor. Ik ben dan ook duidelijk in wat ik wel en niet voor je kan betekenen. Ik werk met veel enthousiasme aan mijn projecten en afspraak is afspraak.

  • Betrokken, open minded en behulpzaam — Ik voel me sterk verbonden met mijn werk en de mensen met wie ik werk. Hierdoor voel ik goed aan waar een ander behoefte aan heeft. Ik ben geïnteresseerd in wat jij belangrijk vindt, kan goed luisteren, weet de juiste vragen te stellen en respecteer verschillen. Zo wordt jouw verhaal helder en kan ik deze vertalen in een passend ontwerp. Mijn werkhouding is dan ook open, onderzoekend en inspirerend.

  • Met precisie en aandacht — Kwaliteit staat bij mij voorop en maakt dat ik gedegen en zorgvuldig te werk ga. Alleen zo kan ik doeltreffend zijn en het gewenste eindresultaat leveren.

APS Burgum

"Anke heeft mijn verhaal heel goed weten te vatten in een fraai logo. Het past precies bij mijn APS praktijk. Net als de huisstijl en de prachtige website. Anke luistert aandachtig, heeft creatieve ideeën en denkt goed mee."

Every project is a new challenge to create something unique.

Samen aan de slag?

Benieuwd wat er kan? Stuur een mailtje of bel me.